menetetty

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Seisot pysähtyneenä paikoillasi
päästäen syvän huokauksen huuliesi välistä
ja vilkaiset kyynelsilmin olkasi taakse

Vedät katseesi poispäin,
painaen samalla silmäsi visusti kiinni
kyyneleen tipahtaessa silmänurkasta poskellesi

Puristat huomaamattasi kätesi nyrkkeihin
kynsien pureutuessa ihoosi
kun kohotat jalkasi ottaen askeleen eteenpäin

jättäen taaksesi sen suurimman kivun aiheuttajan

menetetyn rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo ,kertoo paljon tuskasta jota itsekkin joudun kokemaan.

Aivan ihana runo ,kertoo paljon tuskasta jota itsekkin joudun kokemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot