Sä oot huono

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Painan pääni suojaan maailmalta

Itseltäni.

Kuka minä olen, kysyn
Voinko ikinä tietää varmaksi?

Olenko juuri minä epäonnistunut täydellisesti
ja miksi minä
eikä tuo virheetön naapurintyttö?

Miksen minä voi olla hän tai joku muu
ja onko kohtaloni vain

piiloutua maailmalta huonouksineni?

Selite: 
... Ja elämä on tuskaa. Is it?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot