Turhamaisuus

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Hiljaisena kesäiltana
istun haaveksimassa
pimenevässä huoneessa

Uneksin
parista uusia kenkiä
elämäni rakkaudesta
poliitikon urasta
ja
maailmanrauhasta

Äänettömässä kesäyössä
luovutan
arastelevan valon piirtäessä hiuksiini kyyneliä

Turhamaisuus läikkyy sydämessäni.

Aamun pian valjetessa
ymmärrän

Olen vain yksi pieni tyttö lisää tässä karusellissa
kera turhan isojen unelmien.

Selite: 
Tämä lähti mielessäni hiljalleen kehittymään eräs yö, ja seuraavana päivänä muotoilin keskeneräiset ajatukset paperille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot