Maisema

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Haluan nousta ylös, ylös
vaipua, upota siniseen
häikäistyä valkoisesta valosta
päästä vain pois täältä
liikaa katsottavaa,
liikaa jätettävää

Haluan äkkiä pois
olla yksin
jättää kaiken
Ja sitten.

Maisema
Olenko aina asunut täällä?
Yhtäkkiä kaikki tuntuu vieraalta
luotaantyöntävältä

Kaunis, petollinen pihamaa
ja syvä, kimmeltävä järvi
ei paikkaa minne mennä
Tuntevatko muut yhä minut?
Olenko aina ollut täällä?

Selite: 
Samana ajanjaksona syntynyt sanasotku kuin "Isku vasten kasvoja". Jooh, enpä sano enempää. O.o
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot