Hymyilen koska joskus unohdan

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Kyllä, minulla on tapana
toivoa paljon
hymyillä enemmän

ja nähdä sinut
sielläkin missä et ole.

Minulla on tapana
myös masentua
kun ymmärrän taas kerran unohtaneeni

oman mahdottomuuteni
onnistua.

Selite: 
Oli tällainen fiilis. Niin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot