pakkasessa

Runoilija pr28

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nähtiin ekan kerran ulkona pakkasessa
suudeltiin jäi käsi tärisemään monen vuoden verran
niinkuin nyt tuska satuttaa ei tällä elämällä ole muuta
virkaa ei hopeareunaista pilvenhattaraa ainoa toivo että
joskus tavataan taas siellä ulkona pakkasessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot