mökillä

Runoilija pr28

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuli rätisee takassa sinä kainalossa
ääni sisällä sanoo pyydä mitä vain saat se aina ja jatkossa

kylmä veto hieman nurkista käy tuhiset katsot minua ei hoppua
otan tiukemmin kiinni katson tulta luoja elä anna tämän ikinä loppua

en pyytänyt kai tarpeeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot