Nimetön

Runoilija Pikkujussi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan, kolme kerralla.
 

Suunnitelmat,
oi suunnat.

Niitä jos ois.

Ja paskat.

En
vaihtaisi
päivääkään pois.

Elämä toimii;
päivä kerrallaan,
kolme kerralla.

Viikko sinne,
kuukausi tänne.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellurei ja hellät tunteet. Aika hassu runo boheemielämästä.

Asennetta löytyy, pystyy samaistumaan.
Pidin.

Sinne tänne, mitä väliä. Ajatuksia herättävä runo. Noin se on joskus täälläkin.

pohdiskelua,ratkaisuakin löytyy

Hellurei ja hellät tunteet. Aika hassu runo boheemielämästä.

Asennetta löytyy, pystyy samaistumaan.
Pidin.

Sinne tänne, mitä väliä. Ajatuksia herättävä runo. Noin se on joskus täälläkin.

pohdiskelua,ratkaisuakin löytyy

 

Käyttäjän kaikki runot