Unileluja

Runoilija Pikkujussi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan, kolme kerralla.
 

Hellästi rintaasi,

tanssien kaarellasi

hampain, sormin,

kynsin ja huulin.

Ilta laskeutuu

pehmeään, muttei

ennen kahtatoista.

Pitkiä öitä -

syvään henkeä

lyhyen elämämme

suola huulillasi,

joilla sokeri kuultaa;

pakko koskea,

lipoa

Me unileluja

eikä koskaan

kahta ilman toista

Pitkiä aamuja,

niin lähellä, niin tiukasti

mikään ei pakene

lakanoiden välistä

ei tänään ennen kahtatoista

Selite: 
Phuuh
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuhkimotarina, jossa toivoisi, että taika ei raukea.

hellää elämän kauneutta

Tuhkimotarina, jossa toivoisi, että taika ei raukea.

hellää elämän kauneutta

 

Käyttäjän kaikki runot