Mugafasdi kiva

Runoilija Pikkujussi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan, kolme kerralla.
 

Lepposta elämää,
ruusujen päällä,
piikkejä jaloissa,
tervettä kipua

Elämä on
mugavaa,
jos olut on kylmä
ja meno, virtaus
kädenlämpöistä

Selite: 
Tuoppi-inspis. Rappioarkistoon ->
Kategoria: 
 

Kommentit

haah mukava :D

Lukija haluaisi kanssasi tuopin ääreen. Maistamaan kuvaamaasi nuoruutta; hapuilua, haavoja, palautumista - ties mitä.

 

Käyttäjän kaikki runot