asd

Runoilija Pikkujussi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan, kolme kerralla.
 

Minä olen niitä,
joille maailman kaiku
ja aistini kertomat,
jäävät pään sisälle
liitämään
lentämään
poukkoilemaan

Ja kas en sekoakaan,
jos hampaita kiristäen
loogisia syy-seuraus -ketjuja
niistä tehtyä saan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot