englantiin päätyvä

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

kaikki tietävät

runojen olevan

normaaliuden käsite
kuin päivittäin vaihtuva trendi
se on

se on jotain

haluaisin antaa teille
jotain itsestäni

inhimillimisyys on kuin auringonpaiste

ei juuri
muuta

get it

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot