matkalainen

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

jossain vaiheessa
lamput syttyivät

tuntui siltä, ettei pimeys reagoinut niihin

se oli liian tiivistä

uudestaan, uudestaan, uudestaan
aina uudestaan

kuin rikkinäinen mieli

tämä hetki
vaikuttaa maalaukselta

kuvalta, jossa kaapuihin pukeutuneet
tutkivat jotain leikkauspöydältä

olen vilkuttamassa

maailman reunalla

uudestaan
ja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä pidän.

tutut tunteen
hieno runo

Upea runo.

Ouh, upea.

Olin jo unohtaa miten hyvin kirjoitat...

 

Käyttäjän kaikki runot