Lue

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

Näppämistö vaikuttaa kovin loputtomalta

laina on otettu,
baariin meneminen on liian vaikeaa

niin

kusen omalle pihalle
rännit pitäisi tyhjentää
mutten uskalla

olin pienessä kännissä ja ajattelin kirjoittaa joitan

käteni näyttävät kamalan vanhoilta

tämä voi olla viimeinen runoni ja se näyttääkin siltä

kirjoitusvirheitä ja
pahaa mieltä

valitettavasti ei kellään ole parempaakaan sanottavaa

?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä taida olla... =)

 

Käyttäjän kaikki runot