mitä muuta

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

keskellä metsää

puiden oksat paljaina
pilvetöntä taivasta vasten

pikimustaa
maidonvalkealla

kerroin tänään
että silmiin katsomalla saadaan ihmiseen kontakti
näytetään kiinnostus

miten voisin
opettaa jotain

oikeastaan
koko runous

kertoo rakkaudesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alussa heti hyvä ja kookas vertauskuva.

Mielenkiintoinen! Pidin.

Hmm, oikeastaan ensin ajattelin tästä näin: hyvää viskiä jäillä, baaritiski ja yksinäisyyden pohdinta. Toisella lukemalla tuli toinen tulkintakin, tämä vaikuttaakin aika hellältä, varmalta, korostaa täydentävyyttä. Tykkään, varsinkin metsästä.

Hieno.

Aivan upea.

 

Käyttäjän kaikki runot