Uudelleen nimetty

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

epäilen patterien olevan
kuivia
ettei niissä ole vettä
täällä on jokseenkin kylmä

avaruudesta ja tähdistä kirjoitetaan
en tiedä kirjoitetaanko niistä liikaa vai
liian vähän
en ole asiaa miettinyt
en koe avaruutta kovin mielenkiintoiseksi

asiat eivät kiinnosta
vaikka yrittää väkisin

ihmiset
ovat
pohjimmiltaan katkeria

ja kylmiä

vähän kuin

avaruus

mielessäni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot