Sähköisku

Runoilija puutu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä ihmettä se oli, kun näin sen
Sen joka ohitse vilahti

Aluksi tuli hymy,
sitten outo tunne rintaan,
ja lopuksi paniikki kun tajusin,
että se ajatteli samaa

Se teki sen mitä pelkäsin,
mutta toivoin
Se oli rohkea, tuli luokse

Myöhemmin me ihmeteltiin,
mitä ihmettä se oli?

Taidettiin molemmat saada sähköisku

Selite: 
Do you believe in love at first sight?
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitaa olla rakkautta ensisilmäyksellä! Koskettava ja kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot