Ystävä lähellä ja kaukana

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Ystävät pysyvät ikuisesti, sanotaan usein
niin ainakin sydämessäni on paikka heille, jokaiselle

On suuria onnenhetkiä, jolloin puhut ystävälle ja hän ymmärtää sinua
On ihmeellistä, miten hyvältä ja turvalliselta tuntuu
kun tiedät ja voit luottaa, ettei ystävä koskaan jätä
Vaikka olisikin huonoja, raskaita päiviä, jolloin et jaksa hymyillä etkä olla seurallinen
niin kaiken ystävä näkee ja on vierelläsi
Ei tarvitse esittää ketään muuta, kunhan olet vain sinä
ei ole pelkoa, etteikö hän kanssasi olisi huomennakin

Tällainen ystävä on kalliimpi suurinta aarretta
suurin onni, minkä ihminen voi toisestaan saada

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot