Muisto

Runoilija taikatikru

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paskan hajussa kasvaa... ARVOSTELKAA!!!!!!!!!!!
 

Ajatuksiin mä hukun, nukun
unelmiin tukehdun

taivaasta helvettiin
hymy heijastuksena

luulitko kaiken unohtuvan
luolaan kätkeytyvän

toivon niin olevasi täällä
elän pelkoani

toivon niin että olisit täällä
sä hymyilet ja katsot toiselta puolelta

olisinpa säästynyt, edes kestänyt
en saa apua puoleltakaan kuuta

sinisessä kajastuksessa
löydänkö edes itseäni

minusta on tullut turta
jos kuulet ajatuksiani; muistuta

poraa ne loput pois
muistojen ja nykyisyyden koitos

sun huulesi liikkuu,
mutta en mitään kuule

minua pelottaa ettet olekkaan
että uni päättyy ja et ole olemassa

olemassa enään,
vaistojani pimeässä kerään

kuiskauksen tunnen lävistävän sydämmeni
vain aaveen, entisen rakkauden

peilikuvalle hymyilevän hänen nään
mä kuvaa kädellä kosketan

pelkkää tyhjää...

Selite: 
............
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot