Kylmä maa

Runoilija fitjungur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha mies sanoi ''paratiisi on se minkä itse rakennat elämästäsi''
 

Jokaisen kaupungin välissä on alue, jossa vain sisukkain kukka kukoistaa. Siellä oikeus on aseesta kimpoava luoti, armahdus kuolema ei sen jälkeinen elämä.

Selite: 
Tämä tuli mieleeni, kun katsoin vanhaa lännen filmiä. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aha.

 

Käyttäjän kaikki runot