Nimetön

Runoilija Sannih

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pirteä,avoin ja rohkea
 

Mä vihaan sua samalla ku rakastan,
sun kanssas mä vaan sydäntäni varastan.
On mieli kuin myrsky,
ja sä taas kuin meri tyrsky.
Anna olla, ja tee jotain hyvää,
anna mulle rakkautta, sitä syvää.
Mikset voi vaan antaa asian olla,
kun tiedät että oon tuulella huonolla.
Mä vihaan sua,
rakastan sua.
En tiedä kumpi vahvempi,
kumpi sädehtivämpi.
Jätä mut rauhaan,
tai joudun hautaan.
Oo kiltti ja anna mun mennä,
ja takaisin jo LENNÄ!!

Selite: 
Olin tosi VIHAINEN
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Sannih Enkeli 10.5.2010 0 Runo
Sannih kukka 8.5.2010 0 Runo
Sannih Kultani 10.9.2010 0 Runo
Sannih Mamma 10.5.2010 0 Runo
Sannih Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Sannih Nimetön 19.5.2011 1 Runo
Sannih Nimetön 8.5.2010 0 Runo
Sannih Pikkusisko 9.9.2010 4 Runo