Äiti

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Tiedätkö, että arvostan vahvuuttasi?

Sitä, miten jaksat kuunnella ja olla kuuntelematta,
tukea ja neuvoa, tai olla neuvomatta.
Annat minun tehdä omat valintani, vaikuttamatta.

Se on minulle tärkeää, mutta en koskaan myöntäisi sitä.
Sinä tiedät sen, mutta esität tietämätöntä.

Jo pienenä sanoit, että minusta tulee jotain suurta.
Olin sinun pieni prinsessasi, sinä minun kuningattareni.

Miten koskaan voisin täysin kertoa, että olet tärkein ihminen elämässäni?

Välillemme on tullut pahin vihamieheni, Kuolema.

Teen mitä vain, ettei se vie sinua minulta.
Rakastan sinua Äiti.

Selite: 
Äiti
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runosi !

 

Käyttäjän kaikki runot