Krista

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Muistikuvani pilaavat tulevaisuuteni sinun suhteesi,
muistoissani meillä oli kaikkea tulevaisuudessa vain totuus.

Heikentäen mahdollisuuden tutustua sinuun saa minut syyttämään sinua kaikesta.

Pitäisikö vain unohtaa ja tutustua uuteen persoonaan,
alkaa elää hetkessä ja unohtaa menneet.

Mahdollisuutesi voittaa mielikuvani on olematon.

Selite: 
Kuollut ystävyys
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot