Sarkasmi

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Minä olen itse sarkasmi.
Sinua kohtaan vain kylmä katse.
En vaivaudu edes nostamaan silmiäni sinun varjollesi.

Tunne sisälläni,
miettien kasvojasi,
polttaen ne helvetissä,
saa minut nauramaan.

"Ole oma itsesi"
Ei tarvitse toista kertaa pyytää.
Sinun sanasi ei merkitse mitään,
moraalisi rikkoutuivat tekoihisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos kommentistasi :)

Vahva ja tunnetta täynnä.

hieno ja vahva runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot