Poika

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Syntyi poika, itkien.
Syntyi käsitys elämän yksinkertaisuudesta, hymyillen.

Niin pienet kädet, ei rasitusta.
Niin suuri sydän, liian raskasta.

Kuka päättää ken saa maailmaan astua?
Ken päättää kuka on vertainen taivaaseen lentämään?
Siivillä sinisillä, toivotan sut matkaan.
Ei se ole lyhyt, ei ehkä edes sen arvoinen.
Lahja, lahja se silti on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot