Vettä ja kättä!

Runoilija HelmiäisenPisto

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, pirtsakka tyttö joka ei sanoja pelkää.
 

Hei muru,

Missä sä nykyään oikeen liikut?
Kuullu et muumi limus vaihtunu jellonaa,
äitis kainalo kaameeseen huaramiseen.
Rahalla saat vaan seksiä,
mut et rakkautta.

"Ei vittua, vaan kättä
Ei viinaa, vaan vettä"

Onko toi sitten normaalii,
me parannettii maailmaa.

Mut sä annat itsestäs vielä enemmän!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vedet silmillä luin monta kertaa putkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot