Onko sinulla hetki aikaa??

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko sinnulla hetki aikaa??

Jos sinulla on niin voitaisiin jutella.

Onko sinulla hetki aikaa??

Jos on niin voitaisiin Halata.

Onko sinulla hetki aikaa??

Jos on niin kerron sinulle salaisuuden.

Ja se salaisuus olisi minä rakastan sinua!

Kysymys sinulle rakastatko minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot