Loppumaton

Runoilija pyhäkön rakentaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas loputon heinäkuu
naulaa verhot tiukasti ikkunaan

tää taivas on toisinaan raskas kantaa
arvet sun ranteissa johtaa yksinäisen harhaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyt, väkevää tosiaankin, pidän.

Väkevää tekstiä. Kovasti pidän!!

 

Käyttäjän kaikki runot