Tähdet

Runoilija pyhäkön rakentaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä avasin silmäni
unohdin
et tän kaupungin valot sokaisee
otin taksin
näin taivaalla selittämättömiä asioita

kauan sitten ne rukoili mun puolesta
puhuivat vertauksin
puhuivat kielillä
tänään kirjaston tytöt istuvat jalat ristissä
eivätkä katsokaan mua

mä suljin silmäni
näin tähdet
ennen kuin sain viimein levätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, herkkä, surumielinenkin, väsymyksesi tuntuu todelliselta runon viime säkeessä, onnistunut, ihan kuin pieni matka kanssasi

 

Käyttäjän kaikki runot