Infernal Nocturne

Runoilija Melodraama

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2023 17:18

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisella meillä on oma elämänsä elettävänä.
Jokainen tekee sen eteen töitä. 
Minä en, annan sen mennä sinne mihin se haluaa. 
 

My sacrifice
for the creation of Lilith
descends through Gluttony and Greed
into the circle,
where only lustful sins will breed.

Mental scars, deep papercuts,
Asylum of Blasphemy, that
Caresses the hands of the murderer

Sacrificial Lambs, Children of the Chosen One
Shackled to the stone,
Raped and abused for the name of love.

Cradles burned!

Selite: 
En oikein tiedä mihin kategoriaan tämän laittaisi, mutta sain ajatuksen yhtenä iltana kuunnellessa Cradle of Filthia. Anteeksi, kieliasu voi olla perseestä ja aihe aika hyökkäävä, ellei jopa hyvänmaun vastainen. (vaikken sillä tavalla sitä koe itse, jokaisella kun on oikeus omaan mielipiteeseensä ja synkkyys ja saatanallisuus voi olla kaunista myös)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot