Hiljaisuus

Runoilija Melodraama

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2023 17:18

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisella meillä on oma elämänsä elettävänä.
Jokainen tekee sen eteen töitä. 
Minä en, annan sen mennä sinne mihin se haluaa. 
 

Haluan nähdä hiljaisuuden
hänen kauniit kasvonsa,
pienet kädet ja siniset silmät.

Haluan pitää hänestä kiinni
tuntea lämmön ja kuulla musiikin.

Hiljaisuus on minun rakkaani
hänen kanssaan elän,
hänen seurassaan tulen kuolemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!
Etenkin lopetus teki minuun suuren vaikutuksen.

Hiljaisuus on toisinaan musiikkia. Hento runo, joka kuitenkin sai pohtimaan :>

Hiljaisuutta pitäisi arvostaa enemmän. Kaunista :)

Hiljaisuudella voi vastata tähänkin kaunis.

Hiljaisuus on kaunista. Puhutteleva hyvä runo.

Tämä todella sai pohtimaan. Hiljaisuus on monen paras kaveri. Pidin kovasti. :)

 

Käyttäjän kaikki runot