myönnän

Runoilija KrokotiilinKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus on niin vaikeaa olla oma itsensä. mutta ei usein.
huomasin viime viikolla
 

Voin myöntää, että kaipaan niitä aikoja,
mutta en enää ikävöi sinua.

Voin myöntää, että se oli elämäni parasta aikaa,
mutta en haluaisi elää sitä uudelleen.

Voin myöntää että rakastin sinua silloin,
mutta nyt olet vain yksi helmi muistojeni helminauhassa.

Selite: 
ajattelin sinua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot