Rakkauden tuuli

Runoilija Love Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä oon tällanen normi 16-Wee teini tyttö! Rakastan laulamista ja rakkausrunojen kirjoittamista! Pääsin myös yhen laulukilpailun semifinaaleihinn!! :)
 

Rakkauden tuuli puhaltaa. Minne sen tie vie. Puhaltaako se kauas? En tiedä. Puhaltaako se lähelle? en tiedä. Missä on sen määränpää? Sitä ei tiedä kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot