Suojelus enkelisi

Runoilija Love Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä oon tällanen normi 16-Wee teini tyttö! Rakastan laulamista ja rakkausrunojen kirjoittamista! Pääsin myös yhen laulukilpailun semifinaaleihinn!! :)
 

En koskaan anna sun pudota. Seison vierelläsi aina. Tuen sinua kaikessa, vaikka pelastamisesi lähettäisi minut taivaaseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja herkkää. olen itsekin kirjoittanut aiheesta. lue jos kiinnostaa.

 

Käyttäjän kaikki runot