what is love?

Runoilija Lacoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heeips! tällai 17 vuotias nuori tyttönen, josta löytyy runoilijasielu (itsekkin yllätyin siitä), yleensä tosi pirteä ja huumorintajuinen ja tykkään nauraa todella paljon. Myös tosin melankolinen puoli löytyy. Syy miks kirjotan runoja on yksinkertaisesti se et pääsen purkaa sisälle tukahdetut tunteet, niinkuin useemmista runoista sen huomaakin :) toivottavasti nautitte niitten lukemisesta!
 

Rakkaus.
se on kummallinen asia.

Se pistää näkemään tähtiä,
kikattamaan tyhmästi, valvomaan öitä.

Unohtamaan todellisuuden
ja tuntemaan itsensä ainutlaatuiseksi.

Sen kerran, kun astut harhaan;
rakkauden polulla,
ei ole sanottavaa.

Sydän tuhansina paloina,
vailla korjausta.

Palat eivät sovi yhteen,
et löydä polkua.

Sumeat silmät,
haluat jo kotiin.

Miksi menit rakastumaan?
Luottamaan siihen reittiin?

Polulle kun löydät takaisin,
on jo myöhäistä.
sydän särkyneenä.

Uusi vaara,
vaanii jo nurkan takana.
Rakkaus on kummallinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot