Life's a bitch

Runoilija Lacoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heeips! tällai 17 vuotias nuori tyttönen, josta löytyy runoilijasielu (itsekkin yllätyin siitä), yleensä tosi pirteä ja huumorintajuinen ja tykkään nauraa todella paljon. Myös tosin melankolinen puoli löytyy. Syy miks kirjotan runoja on yksinkertaisesti se et pääsen purkaa sisälle tukahdetut tunteet, niinkuin useemmista runoista sen huomaakin :) toivottavasti nautitte niitten lukemisesta!
 

Mont kuukautta vieriny
Kun suhde tää meijä loppu

Mont kuukautta.
Koittanut oon etsii.
Toisenlaista.

Monta ehdokasta.
Monta torjuntaa.
Tuntuu ettei täs koko hommas oo enää järkee.

Vaihan miehii ku sukkii
Toivoen löytäväni saman tunteen
ku koin sun kanssas.

Annan itteni.
Ja yritän uudellee.
Taas särjen toisen pojan sydämmen.

Mä en vaa pysty.
Nousee jaloilleen.

Ain ku löydän toisen.
Alus hyvä fiilis.
En vaa pysty.
Ja heivaan sen menee.

Myöhemmin kaduttaa.
Ja soimaan itteeni.
Miks menin tekee niin sille pojalle.

Mietin taas kerran
Mikä mus on vikana.
Miks en osaa päättää
Miks kaikki menee pilalle.

Ehkä mul on vaa joku ongelma
tai sitte särkyny sydän.

Sä jätit jälkes muhu
Enkä tiiä
Kykenenkö enää kehenkää rakastuu.

Mä toivon et tää tunne menee ohi
Ja löydän jonku
Suaki paremman.

Mä en haluu enää kärsii
enkä toisii satuttaa.
Tällast tää elämä on
kovaa ja ahistavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot