Nimetön

Runoilija Soozie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.8.2020 12:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän on rakastunut tunteeseen, jossa häntä löydään välinpitämättömyydellä,
vaikka henkiset mustelmat näkyvät aina hänen elämässään
ja sattuvat kun joku niitä painaa

hän elää epätoivosta ja hylkäämisestä
silloin hän tuntee olevansa elossa
hän on hyvin virittyneessä taiteelliseessa tilassa
alitajuisesti hän hakeutuu näiden henkilöiden huomaan,
jotka eivät oikeasti välitä.
hän ihastuu toden teolla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot