Nimetön

Runoilija The Siren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se sanoi ettei
maksa mitään
näkemisestäsi
niinkuin en minäkään

     mutta

rikoit sen asian
jota me kaivattiin
ja haluttiin tehdä
susta onnellinen.

Olit vain pelkkä
harmaa usva mun
ajatuksissa ja et saanu
enää tippaakaan vastausta
ainakaan mun suustani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti on<3

nätti,
omalla tavallaan tosi kolahtava runo! :)
mä pidin.

-Niina-

 

Käyttäjän kaikki runot