Viimeinen matka yhdessä

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä iltana juhannusta juhlittiin,hauskaa pidettiin, kun nuoria oltiin
Aamulla matkaan lähdettiin,kotiin suunnistettiin,silmät suljettiin
Unta nähtiin,haaveiltiin
Me pienet ihmiset,kuin tähtöset

Matkamme kuitenkin pysähtyy
Oliko siihen jokin hyvä syy?
Herään,en sinua nää
Ymmärrän,itkettää

Sinä lensit maahan enkelten
Minä täällä yksin palelen
Tekee kipeää,kaikkialla on pimeää

Enkelini, sinä rakas siskoni
Älä mene ja jätä minua yksin
Tietä etsimään,tänne eksymään
Vaan tartu käteeni,valaise polkuni

Tule uniini,ole luonani

Selite: 
Juups...sellanen se
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot