Suru

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se seuraa minua
ei askeliltani eksy
on kuin varjoni
joka perässäni lipuu...

Selite: 
hhm..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot