Pieni ja hauras

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin pieni ja alaston
hän yksin on
Vain pieni piste kaiken keskellä
Vain yksi meistä
maailmaan eksyneistä

Ottaa varovaisia askelia
kohti tulevaisuutta
Tuntematta maailman teitä
Haparin siivin pärjätä yrittää
Vaan ei löydä ystävää

Yksin matkaansa jatkaa
kunnes tajuaa
mitä maailmalta haluaa
Ei ajatuksia rumia
vaan kauniita unia

Selite: 
......
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis! Tunteellinen ja surullinen! Mukavasti riimittelet!!!

 

Käyttäjän kaikki runot