Älä luovuta

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun silmissäs surun nään
kun kyynel poskelles vierähtää
Tiedän, et jaksa enempää
mutta voithan vielä kerran yrittää
Uskon, tekee kipeää
olet minulle kuitenkin jotain liian tärkeää
Lupaathan yrittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rohkaiseva runo =) Oikeen kiva ja hieno! Kerrot hyvin asiasi.
Ainahan sitä täytyy ensimmäiseksi edes yrittää =)
Ja hyvää ystävänpäivää!

Yksinkertaisesti kaunis!!! Ei voi muuta sanoa...

Tää on ihan ku jostain laulusta, melkein voi kuulla sen melodian laulettavan...!

 

Käyttäjän kaikki runot