Nimetön

Runoilija miss*you

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketus ihollani viipyi vain hetken.

Tunkeutui lupaa kysymättä sisimpääni, sivaltaen sydäntäni.

Palaset lensivät ilmaan.

Tuulen pyörittäessä niitä korkeuksissa.

Katosivat, eksyivät.

Et ottanut niitä mukaasi.

Hyljättyinä jossain.

Etsivät tietään takaisin kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Todella kauniisti kirjoitettu...
ensimmäinen lause. <3 tykkäsin.

Kaunis, tykkään tällasista.
Onnitteluja synttäripäivääsi

kaunis, hyvin kirjoitettu *nyyh*

 

Käyttäjän kaikki runot