Nimetön

Runoilija miss*you

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän onneton, jätetty yksin kärsimään. Kuka ottaisi sen syliinsä, lämmittäisi, sulattaisi jään, täyttäisi pimeyden valolla..?

Ei kukaan tietenkään..sydän pieni ja hauras..kirottu..
ei iloa, rakkautta, onnea..synkkien varjojen raatelema.

Murenee pieniksi palasiksi..katoaa maailmasta kenenkään huomaamatta..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkö vähän liikaa "..." juttua, mutta muuten oikein kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot