Ikävä

Runoilija narcissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2022 18:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1988

elämä on täynnä ylämäkiä ja alamäkiä... potkitaa elämää perseeseen :D
 

Voi kuinka minä kaipaankaan teitä
Teidän pyytteetöntä rakkauttanne
Elämäniloanne.
Kaipaan teidän tuoksuanne, lämpöänne.
Ei tälle kaipaukselle ole sanoja.
Voi kumpa vain voisin piilottaa kasvoni harjoihinne ja itkeä ikäväni kyyneleitä.
Mutta se ei ole mahdollista, te laukkaatte nyt taivaan niityillä.
Minä vain itken täällä maan päällä.

Selite: 
Pakkasukolle(pekolle), Asserille, Paukku-pauliinalle, Adelle, Tingolle ja Jokelle <3 (kaikki menetetyt Hevosrakkaat jotka lähti 1½v sisällä)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot