Yksinäinen kyynel

Runoilija narcissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2022 18:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1988

elämä on täynnä ylämäkiä ja alamäkiä... potkitaa elämää perseeseen :D
 

yksinäinen kyynel vierähtää poskelle.
tuuli kuivaa sen pois.
Kunpa tuuli voisi viedä tunteetkin,
Ne tunteet jotka käskee rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista

kaunis runo

Hyvä mietelmä...tunteista ei kannata luopua....ne tekevät ihmisen

hyvää kerrontaa

Riipaisevaa, herkkää. Runoutta hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot