Tiedätkö mitä olen unohtanut?

Runoilija sateinensunnuntai

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hassua
että kun ajattelen bussipysäkkiä
mielessäni ovat
sinun askeleesi

kun ajattelen merta
muistan hymysi

kun ajattelen auringonkukkaa siinä mutaisessa pellossa, muistathan
muistan hymysi

muistan kuinka suutelimme sateenvarjon alla

mutta en koskaan muista
miksi kävelin taakseni katsomatta pois
sinä huhtikuisena iltana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot