Sinun suudelmasi (ja tiedäthän, että unohtaisin jos vain osaisin

Runoilija sateinensunnuntai

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja nyt jos milloinkaan tiedän,
että ne hetket,
kun ei ole enää mitään sanottavaa
ovat kaikista pahimmat

Kun on painettava rintakeää
jotta pystyisi hengittämään
ilman sinua

Enkä koskaan pystynyt kuvittelemaan,
että kun suljen silmäni
en näe kyyneleiltäni sinun kasvojasi

Kun kaikki ovat onnellisia jos joku rakastaa heitä
ja että minä tunnen kaikkien huulissa

sinun suudelmasi
/tiedäthän sellaiset, joita elokuvissa annetaan/

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot