Minun pitäisi unohtaa

Runoilija sateinensunnuntai

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun pitäisi unohtaa
illat laiturilla
huulesi kaulallani
keskustelut siitä, minkä supervoiman haluaisit
se,
kun tipuit veneestä vaatteet päällä
kirkkaaseen veteen
hymysi, kun heräät viereltäni

mutta kun hymyilen
ja hän vastaa hymyyni
olen jo kyllästynyt häneen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot