Prinsessani

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Ovat nuo
elämälleni
mielettömintä

molemmat samaa verta

toinen äitinsä kaltainen
toinen parhainta tyttärelleen

kun mietin

miltä tuntuu
toisen kanssa poneilla leikkiä
merihirviöiltä suojaan paeta
linnaan pahalta piiloutua


miltä toista koskettaa

varpaita myöten kiinni kietoutua

jakaa yhdessä mahdottominkin

noissa kahdessa on
auringon hymyä ja tähtien lämpöä
onnellisemmaksi en voisi koskaan tulla

vaikka tiedänkin

ettei prinsessoja voi omistaa



muttei myöskään mikään

tätä rakkautta vähentää



heissä on kaikki

koko

maailma

Selite: 
L:lle
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellisuutta kuvastava hellä runo pikkuisille prinsessoille. Onnittelut koko perheelle, myös synttärionnittelut.

Otan osani ihanasta tunteestasi kun olen L itsekin. Ihania sanoja! z*

Upea välittämisen ja rakkauden tuotos!.:))

Kovin kauniisti ja herkästi, saat prinsessojasi rakastaa. Onnenpoika. Herkkä ja sopusointuisa runo.

Aivan mahtava runo!

Hyvää syntymäpäivää!

Voiko loppujen lopuksi mitään tärkeää omistaa? Ihana runo, onnittelut synttärinä!

Aivan käsittämättömän upea. Niin täynnä tunnetta, että huimaa. Onnellisia saavat olla nämä prinsessasi, kun tuollaisia runoja heille rustaat! :)

 

Käyttäjän kaikki runot